Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA LA PENJADA DE TELES D'ART AL VENT XI ( II )

COMENÇA LA PENJADA DE TELES D'ART AL VENT XI ( II )

S’inaugura dijous 14, a les 19 hores

Itinerari de mostres d’art tèxtil contemporani pels carrers La Bassa, part de Duquessa d’Almodòvar i Plaça de l’Església

A la inauguració, com a novetat, hi haurà desfilada de xiquets i xiquetes de l’escola d’estiu amb les banderes dels 25 païssos participants

Preparatius per a la inauguració de Art al Vent XI

TEXT: Factoria d’Idees, traduit al valencià

El moment de la veritat s’acosta. El pròxim dijous, dia 14, acabarà el compte enrere i Art al Vent XI tindrà que lluir en tot el seu esplendor. Els operaris han començat a instal·lar les 128 obres participants en els balcons. En estos moments en el circuït de Art al Vent les lones es mesclen amb andamiatges, cordes i veïns plens de curiositat per conèixer de primera mà les peces que van a exposar-se.

Un total de 130 teles van a ondejar penjades en els balcons del casc històric de Gata de Gorgos. 130 artistes, de 25 nacionalitats diferents, són els autors de les obres elegides pel jurat, que este any ha tingut la difícil tasca de seleccionar les obres d’esta edició entre més de 190 candidates. Gran part dels artistes es donaran cita dijous a la inauguració. L’acte tindrà lloc a les 19 hores a l’ajuntament i, a continuació, es farà un recorregut pel circuit, acompanyats per una desfilada de xiquets i xiquetes de l’escola d’estiu de Gata amb les banderes dels 25 païssos participants, que ells mateixa han creat.

Els preparatius de Art al Vent XI inclouen també l’organització del sopar obert al públic que tindrà lloc després de la inauguració, en la que estaran presents organitzadors i artistes, entre altres. I, a més, inclou ultimar els detalls dels actes culturals que acompanyaran a la mostra: les conferencies dels dies 18 i 26 i els concerts dels dies 20, 22 i 28, tots ells en agost. Així mateix, donat l’atractiu turístic afegit de Art al Vent i la seua capacitat per atraure al públic amante de l’art, s’està desenvolupant una intensa campanya de promoció en les localitats veïnes. Per això s’ha disenyado un tríptic que inclou totes les obres d’esta edició i dades d’interés per al visitant. Tríptic que és la antesala del catàleg oficial de Art al Vent XI que es donarà a conèixer durant la inauguració de la mostra. 

FONT: Fotos i text, Factoria d’Idees per a Art al Vent XI.

0 comentarios