Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

QUIERO PUEBLO, QUIERO GATA: una iniciativa que potencia la valua del poble, a tots els nivells

QUIERO PUEBLO, QUIERO GATA: una iniciativa que potencia la valua del poble, a tots els nivells

Al facebook podeu trobar aquesta iniciativa amb el nom "Quiero Pueblo". Al seu perfil diu: "Es una iniciativa de diversas entidades y asociaciones de Gata de Gorgos para dar a conocer la localidad y las cosas que se pueden hacer en ella".

Si entrem a la seua pàgina, trobarem reportatges molt curiosos, que ens faran pensar que som Gata un poble important i d'això es tracta de potenciar tot allò que ací es fa, que ací es treballa, que ací es viu.

Sense anar més lluny, mireu el títol dels últims reportatges de "Quiero Pueblo, Quiero Gata": "Gata es un pueblo, pueblo"; "Pueblo pequeño, gran actividad comercial"; "Ca Martí", 61 años de historias"; "Quiero pueblo, ¡quiero fiesta! i "Heladería Ca El Tramusser, el auténtico sabor a pueblo".

Cal dir que els reportatges estan traduïts a l'anglés, valencià i castellà. 

Nop es perdau aquesta pàgina, val la pena i l'empresa Factoria d'Idees està darrere d'aquesta iniciativa. Ací es potenciarà en els pròxims dies l'exposició internacional ART AL VENT, malgrat a tindre aquesta la seua pròpia pàgina, que també podeu visitar ja i amb noves entrades.

FONT: Quiero Pueblo.

 

0 comentarios