Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ANIT, FESTIVAL 2014. ELECCIÓ DE LES REGINES ELENA I MINERVA; espectacle de Feeling

ANIT, FESTIVAL 2014. ELECCIÓ DE LES REGINES ELENA I MINERVA; espectacle de Feeling

(ÀLBUM DEL FESTIVAL 2014, REGINES I ESPECTACLE, DAMES I CORT D'HONOR, Segon dia de festes 26-7-2014)

Moltíssimes persones es van donar anit cita al pati de les escoles. La nit era molt bonica. L'espectacle estava assegurat. La puntualitat exquisita, per part de la Comissió 2014. L'espectacle va agradar a molta gent.

Ja avançava aquesta matinada els resultats. Primer van ser presentats els joves de 18 anys i alguns inclús amb 17, després la quintà infantil i ahí va vindre la primera notícia de la nit. Va eixir regina de festes infantil 2014 MINERVA CUENCA COLOMA. Des del blog felicitar-la a ella i a la seua família. La primera dama, va tornar a donar la casualitat que era la presentadora menuda ANNA GINESTAR SIGNES i la segona dama infantil va ser elegida MARIOLA CASELLES NOGUERA.

Després d'aquesta part, un espectacle impressionant, variat. La companyia FEELING va impressionar a molts amb la seua gira internacional.

A continuació, les paperetes a les urnes van fer que eixira regina major 2014 a ELENA PONS SALVADOR. Es dona la circumstància que sa mare ja havia eixit regina l'any 1978. La primera dama d'honor elegida va ser JULIA PONS MULET i la segona dama ROSA MARÍA LARA FELIU. També es dona la circumstància que la seua germana major va eixir ja regina l'any 2012.

A la composició, les dos regines ELENA i MINERVA, dos representants de la dona a les festes patronals.

0 comentarios