Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, SEGON DIA DE NOVENA. PREDICA EL DIÀCON PEPE DIEGO MORELL

HUI, SEGON DIA DE NOVENA. PREDICA EL DIÀCON PEPE DIEGO MORELL

Hui, divendres, és el segon dia de la novena dedicada al patró de Gata, el Santíssim Crist del Calvari. Després de la nombrosa participació d’ahir, dels grups de l’itinerari de renovació, del grup de Trossets, i de la eloqüent predicació que va fer Don Javier Llopis Portes, que ens va descobrir que sa uela i sa mare eren gateres, arriba hui una segona part, un segon dia.

Arreglaran l’altar i estaran al càrrec de les lectures, el sector del barri la Font del Riu, per una part, i els xiquets seran també hui protagonistes, ja que es toca als grups de catequesis, comunió, cor infantil i postcomunió. Predicarà Pepe Diego Morell, diàcon al servici de l’Assumpció de Dénia. Pepe podrà donar compte de la seua infància passada a Gata, al carrer Teulada, ja que és fill de pare gater, Geroni, i mare pedreguera. Viu a Pedreguer i l’any que ve serà ordenat sacerdot.

SOPAR PRO-OBRES RESTAURACIÓ:

Per altra banda, cal recordar que després de la novena, hui divendres a la replaceta davant de l’ermita se celebrarà el sopar de germanor pro-obres de restauració de la planta baixa del centre parroquial. Encara es poden conseguir tickets, inclús de fila 0. 

 

 

A les imatges, ahir primer dia de novena. A la portada, el predicador Javier Llopis; dins, el moment de l’Evangeli, amb el cor infantil al fons, i el rector Don Francisco portant el Crist.

0 comentarios