Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CRONISTA DE GATA JA TÉ 1.000 AMICS A FACEBOOK

EL CRONISTA DE GATA JA TÉ 1.000 AMICS A FACEBOOK

Començà en aquest mitjà social el 9 d’octubre de 2012. Hui 16 de juny de 2014 arriba als 1.000 amics

El blog del "Cronista de Gata" el poden veure des d’ara mateix, hui 16 de juny de 2014 per la vesprada-nit, un total de 1.000 "facebookers" -si es diu aixina en valencià, encara que la parauleta no siga nostra-. A tots els que han anat afegint-se poc a poc en aquest temps, gràcies. Als que encara no teniu al Cronista de Gata, sabeu que podeu directament buscar el blog a http//cronistadegata.blogia.com. Moltíssimes gràcies per seguir el blog, per no perdre’s cap esdeveniment, notícia, fotografia antiga -que últimament (ho reconec) tinc molt descuidada la sèrie i que molt prompte arrancaré, de nou, en força.

Si fem un repàs a l’estadística del facebook, el Cronista de Gata arribava a 500 amics el 25 de juliol de l’any passat; 800 en tenia el dos de març d’enguany i hui arriba als 1.000. A eixos mil i als que seguiran, gracietes...entre tots fem poble.

Finalment dir-vos que l’amica Silvia Soler Pérez ha estat l’última en fer-se "amiga" del Cronista de Gata, la 1.000...Moltes gràcies a ella també.

0 comentarios