Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENCEN LES OBRES A LES PARTIDES MIRALBONS I CUADROS, I A LA CARRETERA DE JESÚS POBRE

COMENCEN LES OBRES A LES PARTIDES MIRALBONS I CUADROS, I A LA CARRETERA DE JESÚS POBRE

Dilluns 16, a les 20 hores, al saló de plens, reunió informativa explicativa de les obres

L'Ajuntament de Gata ha emés un comunicat, informant del començament de les obres del Pla d'Obres i Servicis d'enguany, que afecten a les partides Miralbons i Cuadros, a més de la carretera de Gata a Jesús Pobre, des del pas a nivell fins la rotonda.

Transcric literalment l'avís:

"AVÍS: Es comunica a tots els veïns de Pda Miralbons, Pda Quadros i Crta de Jesús Pobre que han començat les obres del Pla d'Obres i Servicis d'enguany. Amb aquest pla es pretenen acondicionar instal.lacions i noves tuberies d'aigua en eixa zona del poble.
A partir del proper dilluns, 16 de juny, es tallarà la circulació des de l'inici de la carretera de Jesús Pobre, al pas nivell, fins a la roton...da de la crta de Xàbia, SOLS TINDRAN ACCÉS ELS VEÏNS DE LA ZONA. A eixe tram, i durant les obres, es llevarà el carril bici i els veïns circularan en doble sentit. Una vegada finalitzades les obres s'emplaçarà de nou el carril bici i la circulació tornarà a la normalitat.
Així mateix hi ha convocada una reunió informativa, el dilluns 16 a les 20h., al saló de plenaris, per a tots els veïns de la zona on se'ls explicaran bé els detalls d'estes obres.
Demanem disculpes per les possibles molèsties que puguen ocasionar les obres. Des de l'Ajuntament de Gata estem treballant per una millor qualitat de vida al nostre poble."

FONT: Ajuntament de Gata.

0 comentarios