Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUESTA NIT, VIGÍLIA DE PENTECOSTÉS ESPECIAL A L’ESGLÉSIA. CANTARÀ FRAI NACHO BLASCO

AQUESTA NIT, VIGÍLIA DE PENTECOSTÉS ESPECIAL A L’ESGLÉSIA. CANTARÀ FRAI NACHO BLASCO
No serà una Vigília qualsevol, normal. Tindrà un alicient més. A banda de l’oració, de lectures i exposició del Santíssim, les persones que assistiran aquesta nit a les 22 hores a l’església parroquial coneixeran de primera mà a un frare cantautor, el mercedari Frai Nacho Blasco. 
Però qui és Frai Nacho Blasco?. Coneguem un poc més de la seua persona...
Va nèixer a Castelló de la Plana el 7 de novembre de 1974. La vocació li vingué per la parròquia San José Obrero de Castelló, el grup juvenil Companys, però sobre tot pel Pare Florencio Roselló i la seua experiència de voluntari de pressons des dels 17 anys. Primer va començar la carrera de Psicologia. Va ingresar a la Província Mercedària d’Aragó. Va ser postulant a la comunitat de Barcelona en 1993. L’any 2000 arribà a la comunitat de Lleida, el seu primer destí oficial. Allí s’encarregà dels mòduls 7 i 11 de la pressó de Ponent i del pis d’acollida que la Pastoral Penitenciària d’aquella diòcesis té per a gent que ix de pressó. L’any 2001 fou ordenat sacerdot. Després va ser destinat a la comunitat d’Elx on està actualment. S’encarrega del Secretariat Diocesà de Pastoral Penitenciària de la Diòcesis d’Oriola-Alacant. És el capellà de la pressó de Fontcalent. Allí viu vivències i experiències plenes de goig.
Pel que fa al capítol musical, que és el motiu pel qual ve a Gata, començà des de ben menut. Als 5 anys ja cantava a una coral infantil i mai ha deixat la música. Al 16 anys li van regalar una guitarra i començà a traure els primers acords i també les primeres cançons. Vocació mercedària entre els murs de Fontcalent, compartint vivències, cançons i oració amb els joves de la Parròquia Sant Vicent Ferrer, és la seua constant.
Aquesta nit estarà a Gata per a resar, contar i cantar...Al següent enllaç teniu una mostra d’una cançó de Frai Nacho Blasco, publicada a Youtube: http://t.co/HnWsxHy1HV.
A la imatge, el cartell anunciador de l’event religiós.

FONT: Parròquia Sant Miquel Arcàngel, Gata. Extracte de la seua biografia de la pàgina de Frai Nacho Blasco (http://www.fraynacho.com).

0 comentarios