Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA POLICIA LOCAL DE GATA JA TÉ MÉS DE 5.000 SOCIS AL PERFIL FACEBOOK

LA POLICIA LOCAL DE GATA JA TÉ MÉS DE 5.000 SOCIS AL PERFIL FACEBOOK

El diari Costa Blanca Nachrichten va publicar un reportatge sobre la tasca informàtica d’aquest servici públic

El passat dia 3 de maig el perfil facebook de la Policia Local arribava a la impressionat xifra de 5.000 "amics", tot un record, que dona explicació a l’interés que la gent està tenint per aquest servici que gestiona el cos de la Policia Local del poble de Gata.

Aquell dia posava la Policia al facebook: "MOLTES GRÀCIES: hem arribat a la xifra de 5.000 amics al perfil facebook. És un senyal inequívoc que ens anima i motiva a seguir avant. Fa anys quan aquest perfil el creàrem, mai pensàrem que arribaríem fins ací. Malgrat això, el mèrit no és nostre, sinò vostre perquè sou els que feu possible que dia a dia informem d’allò que pensem que és d’interés general. De tot cor, moltíssimes gràcies.

Moltes i variades informacions d’interés públic són les que apareixen al facebook de la policia. La veïna gatera, periodista alemanya, Andrea Beckman, els feia a Haniel Monsonís, qui gestion aquesta plataforma, i a la regidora de Governació, María Rosa Simó, una entrevista-reportatge amb motiu d’arribar als cinc millars d’amics. El passat dia 23 es publicava al semanari alemany Costa Blanca Nachrichten. Titulava: "Die Fangemeinde der Ortspolizei", que vindria a traduir-se literalment més o menys com "Los "fans" de la Policía Local".

Sols tenim que entrar al facebook i donar-nos conte dels últims pòsits que ha penjat la Policia Local de Gata, per conèixer la diversitat de temes, però sobre tot predominant el servici al poble. També té una pàgina web, però va més ràpida i es comunica a més gent el facebook.

Les últimes deu entrades de la Policia Local, a les 14 hores de hui divendres: informació sobre Ucrania i la policia; agraïment a la Corporació Municipal; tall de carrer Calvari; un vídeo sobre violència; notícies sobre neumàtics; seguretat infantil; cas de violència de gènere a Gata; accident de circulació mortal a Oliva, un mapa d’alerta 3 per incendis forestals i la desaparició de la menor de Xàbia.

A la imatge, feta per , vegeu a Haniel i a la regidora, explicant la seua tasca per a comunicar-se amb la gent a través de la xarxa.

FONT: Foto extreta del diari Costa Blanca Nachrichten. Autor de la foto: Ángel García.

0 comentarios