Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TONI PEDRO GARCÍA, un jove de Gata infantil, porter del Ciutat de Benidorm. És el menys golejat del grup

TONI PEDRO GARCÍA, un jove de Gata infantil, porter del Ciutat de Benidorm. És el menys golejat del grup

L’equip infantil de primera regional, on juga Toni, ha quedat campió de lliga

Si a una entrada anterior de hui mateix vos posava a una mare gatera delegada d’un equip de rugby a València, amb els seus fills jugant a un gran nivell, ara descobrim a un jove gater, que és porter del Ciutat de Benidorm infantil i que ha quedat campió de lliga 2013-2014, en el grup VIII de Primera Regional. És TONI PEDRO GARCÍA, fill de Antonio i Juana. Com a premi i per tancar temporada, els xavals, preparadors i alguns pares-mares, visitaran Madrid. Dimarts 27 i dimecres 28 de maig jugaran dos amistosos a la capital. El dia 27 de maig, dimarts, ho faran a Valdebebas, la ciutat esportiva del Real Madrid) i jugaran contra el Infantil A del Real Madrid. Dimecre 28 visitaran Las Rozas (la ciutat esportiva de la Federació Espanyola, i ho faran contra una selección infantil de l’A.F.E.

Però quina ha estat la trajectòria de Antonio fins arribar al Ciutat de Benidorm?.

Té tretze anys, a agost complirà els 14. Jugà de pre-benjamí i un any de benjamí al Gorgos C.F, l’equip de Gata. El segon any de benjamí, els dos d’aleví i el primer d’Infantil va anar més amunt i va jugar a Xàbia, on guanyà dos lligues. Aquesta temporada ha jugat al Ciutat de Benidorm sent el porter menys golejat del grup. El trofeu al equip mennys golejat l’ha conseguit tres anys, el que dona una idea de la projecció tan bona que té el xaval gater.

A les imatges de la composició, vegeu a Antonio amb el trofeu de la Costa Blanca Cup de setmana santa, quan va quedar porter imbatut. L’estatueta de premi d’aquesta lliga que posa "Toni, Campeones 1ª Regional Infantil, Sin esfuerzo no hay recompensa" i tot el grup celebrant la lliga.

FONT: Informació i fotografies facilitades per son pare, Antonio Pedro.

0 comentarios