Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DESPRÉS DE LA CELEBRACIÓ: 4 ANYS...I UN DIA DE BLOG

Si recordeu ahir festejaven els quatre anys virtuals del blog del CRONISTA DE GATA. A tots els parabens que dedicaven des del facebook al que vos escriu i a la seua "aventura", hui vos porte al blog altres comentaris que s’han afegit després de publicar els d’ahir i fins ara.

Juan Pablo Bataller Arias posava al mateix mur: "Moltes felicitats pel teu blog i gràcies per mantindre informats a tot el poble del que ocorre en Gata. Segueix sumant entrades de blog i complint molts anys més. Enhorabona."

Quasi 50 amics del facebook s'afegieu a l'article d'aniversari. A més Antonio Monfort publicava per segona vegada: "Miguel la tevua tasca es mol important. anim i molts anys.". Ana Reed des de Moraira deia: "felicidades!!!". José Lujis Masutier Cervantes des d'Alacant posava el mateix: "FELICIDADES". Miguel Ángel Mulet: "Esperem siguen molts més.Enhorabona per el treball que fas." Pere "Gon Bau" comentava: "enhorabona per la teua labor informativa!! espere que estigues molts anys mes !!!". Finalment, Populares Gata posava: "Enhorabona, Miguel."

Torne a dir el que deia ahir: GRÀCIES A TOTES I TOTS, entre vosaltres i jo fem i farem el blog.

FONT: comentaris extrets del facebook.

1 comentario

vicent font -

Enhorabona Miguel, i moltes gràcies. Els que vivim fora, al menys jo, agraim molt el coneixer el que va passant al nostre poble. És una forma de mantindre'ns "gateritzats" malgrat els 12000 kms de distància.