Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE: TOTS ELS ALCALDES DE LA COMARCA, CONTRA ELS SONDEJOS A LA MAR MEDITERRÀNIA

A més, el ple de Gata que fa una hora ha acabat ha aprovat per unanimitat una moció en contra de les prospeccions d’hidrocarburs al golf de València. La portaveu del PP, Maite Signes, ha comunicat que conste en acta que la Xarxa d’alcaldes començarà a treballar sobre el tema.

Aixina ho publica el diari digital "La Marina Plaza" en un article de Sergi García, que titula: "Cumbre de alcaldes contra los sondeos". Als subtítols: "Una comisión especial con representantes de todos los partidos se entrevistará con el vicepresidente de la Generalitat, José Císcar, y con representantes del Ministerio de Industria". "Los alcaldes de Dénia y Xàbia, acuerdan, además, coordinarse para realizar acciones comunes contra las prospecciones; la primera tendría lugar en Semana Santa, para aprovechar la afluencia de visitantes para incrementar la repercusión". Ací teniu l’enllaç per si voleu llegir tota la notícia:http://lamarinaplaza.com/2014/03/25/cumbre-de-alcaldes-contra-los-sondeos/.

També publiquen la notícia els diaris Información i Las Provincias. El diari alacantí a la seua secció de Marina Alta titula a l’article de A.P.F.: "Los alcaldes de Dénia y Xàbia se alían contra las prospecciones petrolíferas". Al subtítol: "Convocarán a la Xarxa d’Alcaldes para realizar acciones en clave comarcal contra los sondeos en el Golfo de Valencia". Ací teniu l’enllaç a la notícia en clau digital: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/03/25/alcaldes-denia-xabia-alian-prospecciones/1483441.html. Finalment, Las Provincias publica per R.D./C.P: La Marina. "Dénia y Xàbia organizarán acciones contra los sondeos en Semana Santa". Al subtítol: "Los munícipes se ambas poblaciones acuerdan convocar a la Xarxa d’Alcaldes y crear un comisión especial para frenar las prospecciones petrolíferas". Ací teniu l’enllaç:http://www.lasprovincias.es/v/20140325/marina/denia-xabia-organizaran-acciones-20140325.html.

FONT: diari digital "La Marina Plaza", diaris "Información" i "Las Provincias, hui 25-3-2014.

0 comentarios