Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XERRADES QUARESMALS, de dilluns 10 a dimecres 12, per l'Abat de la Col·legiata de Gandia

XERRADES QUARESMALS, de dilluns 10 a dimecres 12, per l'Abat de la Col·legiata de Gandia

Dins del programa arquebisbal "Misión Magnificat"

La parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos acullirà de demà dilluns dia 10 a dimecres 12, a les 22 hores, tres xerrades quaresmals a l'església, dins del programa "Misión Magnificat". Les xerrades les donarà l'Abat de la Insigne Col·legiata de Gandia, Don Ángel Saneugenio i Puig.

I direu vosaltres...què és ma "Misión Magnificat". Ho explica des de la parròquia el nostre rector Don Francisco: "Centenars de sacerdots valencians predicaran fora de les seues parròquies durant tres diess consecutius a Quaresma. A més, hi haurà una quarta predicació en cada una de les vuit vicaries territorials de l'arxidiòcesis que correrà a càrrec de l'arquebisbe don Carlos Osoro -que en el cas d'aquesta vicaria serà el dia 30, diumenge, a la Plaça de Bous d'Ondara- i que estarà presidida per la imatge peregrina de la Verge dels Desemparats, excepte en la de les vicaries I y II.

Comenta Don Francisco, que monsenyor Osoro ha explicat perquè s'elegeix a Maria com a temàtica: "hem escollit a la Verge Maria per a fer aquesta missió en la nostra diòcesis perque ella fou el primer testimoni de Jesucrist i la que millor mostrà i participà en donar a conèixer el seu rostre". Finalment, diu Llopis: "les predicacions tenen un caràcter ‘kerigmàtic’ o d'iniciació, per lo qual les tres primeres tractaran sobre l'Anunciació, les Bodes de Caná i la Vergen als peus de la Creu; i l'última, sobre l'oració i cant del ‘Magnificat’ de la Verge".

A la fotografia, l'altar major de l'església amb la imatge del Crist del Perdó presidint la Quaresma.

FONT: Parròquia de Gata.

0 comentarios