Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA TAMBÉ PARLA de...l'alcaldessa i la seua delegació

LA PREMSA TAMBÉ PARLA de...l'alcaldessa i la seua delegació

Tornen a ser els diaris Información i Levante-EMV els que hui publiquen una informació que es deu llegir tota per la seua importància i per com es tracta. El titular diu: "La alcaldesa de Gata amaga con dimitir por el enfrentamiento interno del PP". Al subtítol: "Soler ha cedido la Alcaldía durante 15 días a su número dos y podría dejar el acta en el próximo pleno". L’article és de A.P.F. i ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/03/08/alcaldesa-gata-amaga-dimitir-enfrentamiento/1477500.html.

Ens podríem qüestionar els veïns gaters, arrel d’aquesta informació publicada: Què hi ha de cert en aquesta notícia?. Per què no s’aclarix tot millor?. Tinc entés i conec altres alcaldies que deleguen molt a sovint en els seus tinents d’alcalde un temps, bé per vacances, per enfermetat, per viatge, i no passa res, es més passa desapercebut el fet...i ací a Gata què passa?. No es pot fer igual a Gata, que de seguida s’obrin els rumors i es publica "amaga con dimitir". Els regidors afectats podrien dir-ho clarament. Es presta molt a confusió.

Esperem aclarir els dubtes prompte. Cal recordar que dimarts 25 de març toca ser el plenari ordinari i que el decret d’alcaldia de delegació amb la tinent alcalde Mayte Signes va de l’1 al 15 de març. Esperem a vore...com diuen.

A la fotografia, l’alcaldessa Ana María Soler (esquerra) i Mayte Signes (dreta). Foto de Levante-EMV, A.P.F.

FONT: diaris Información i Levante-EMV dia 8-3-2014.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Pareix ser que ya gent que no en ten que una alcaldesa pot delegar el seu carrec sempre que vullga en el tenient alcalde,i no estipular en coses que no les ha fet public ella mateic com afectada.