Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLAVA AHIR DE...el cartell de la Logia masònica de Xàbia al terme de Gata

LA PREMSA PARLAVA AHIR DE...el cartell de la Logia masònica de Xàbia al terme de Gata

El terme de Gata suporta tots els cartells que posen de Xàbia, donat que al terme veí de la franja del terme de Dénia i Gata no en poden posar. Podrien posar-se de Gata i no crear tanta problemàtica. Fa unos mesos era el cartell de l’oferiment de sexe el que polemitzava, encara que allí segueix d’una altra manera. Ahir la premsa comarcal s’ocupava d’un altre cartell que apareixia fa uns dies a l’altre costat, a l’alteret del final de les Costeres, per on baixa el camí, molt prop de la rotonda. Es tracta d’un "arbre genealògic" podríem dir de la Lògia Masònica amb seu a Xàbia...Els dos diaris que publicaven la notícia coincidïen en que ja no es podia dir "secreta" perquè s’anunciava d’aquesta manera.

L’article de A.P.F. titulava ahir dimarts 18 a INFORMACIÓN: "De logia secreta a anunciarse en una gran valla en Xàbia". Al subtítol: "La hermandad que une a los masones de España y Portugal coloca en el acceso al municipio un cartelón con el símbolo del compás y la escuadra". Si llegim bé l’article "el acceso al municipio" no és a 6,5 kilòmetres. Ací està l’enllaç per si voleu llegir-lo complet:http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/02/18/logia-secreta-anunciarse-gran-valla/1470515.html.

També l’article de Sergi García al diari digital "La Marina Plaza" parlava del mateix tema: "Una sociedad secreta nada secreta" era el títol. Al subtítol: "Una Gran Logia masónica se anuncia en una valla publicitaria de 3×8 metros junto a la carretera de Gata a Xàbia". Ací està l’enllaç: http://lamarinaplaza.com/2014/02/18/una-sociedad-secreta-nada-secreta/.

A la fotografia, publicada pel diari INFORMACIÓN, vegeu el cartell i si es fixeu baix a l’altra part de carretera tres més, un d’ells el que comentava al primer paràgraf.

FONT: diaris, digital "La Marina Plaza" i INFORMACIÓN, dia 18-2-2014.

1 comentario

Gater -

Interessant. I a que és dediquen aquests maçons? Hi han maçons a Gata?