CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL XABIER DE MARE GATERA, IGNACIO CARDONA TORRES, GUANYA LA II GRANADELLA TRAIL DE XÀBIA

El primer gater va ser Juanma Castillo Cervera, que va entrar al lloc 37

La victòria es va quedar a casa. El xabier de mare gatera, IGNACIO CARDONA TORRES, del Club Atletisme Llebeig de Xàbia va guanyar la II mitja Marató per muntanya Granadella Trail disputada diumenge pel matí i organitzada per "Mountain Llebeig-Secció de Muntanya del Club Atletisme Llebeig Xàbia. Cardona va fer un temps de 1 hora, 37 minuts i 29 segons en una prova amb molt d’èxit de participació i uns paisatges impressionants.

Degut a l’alta participació de gaters i gateres, tant a la cursa com a la marxa caminant, vos pose els gaters classificats entre els 100 primers, gràcies a la taula de classificacions de "Som esport".

El primer gater en entrar a meta amb un temps de 1 hora, 56 minuts i 4 segons va ser JUANMA CASTILLO CERVERA (C.A. La Faixa). Al lloc 60 entrava FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, del Club Atletisme Gata, fent un temps de 2 hores i 13 segons. A continuacio, al lloc 61, JAIRO SOLER SALVÁ, del Club Atletisme la Faixa de Jesús Pobre, amb set segons més. Al lloc 72 arribava JOAN JAUME TORRES OLIVER (C.A. Gata) fent un temps de 2 hores, 2 minuts i 8 segons.

Del 101 al 200, van quedar: JAVIER PONS AUSINA (129); JOSÉ ANTONIO PEDRÓS FERRER (131) i VICENTE PEDRO SIGNES (159).

Pel que fa a marxadors i caminants, dels millors 100 temps aconseguits, la 14 caminant va entrar LUCÍA SALVÁ MULET, amb un temps de 1 hora, 47 minuts, 27 segons. La 28 va ser ANTONIA SALVÁ MULET amb un temps de 1:44:57. La 38 va entrar CONSUELO MULET DIEGO amb 1:45:55. La 65 va entrar CELESTE GRIMALT CLIMENT amb 1:55:25. La 71 va ser ESTHER CAMPOS VIVES amb 1:56:04.

Si he deixat algun/a corredor/a o caminant gater/a, podeu completar-los.

A la imatge que publica hui el diari INFORMACIÓN teniu al guanyador (pare xabier, mare gatera) Ignasi Cardona, amb el cartell reivindicatiu de "No a les prospeccions petrolíferes davant les nostres costes". Foto: A.P.F.