Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TONI SOLER, xabier fill del gater Pepe Soler, TERCER PROMESA A LA MITJA MARATÓ DE SANTA POLA

TONI SOLER, xabier fill del gater Pepe Soler, TERCER PROMESA A LA MITJA MARATÓ DE SANTA POLA

Soler es classifica per al Campionat d’Espanya Absolut

Vaig nomenar la competició, però un xicon xabier, de pare gater, va fer una carrera excepcional la setmana passada a la XX Mitja Marató Internacional de Santa Pola. Per mig de son tio, Antonio Soler, em passa tota la informació, al qual li ho agraïsc.

Toni, que corre amb el Club Atletisme Llebeig de Xàbia, va ser tercer en la seua categoria de Promeses masculí i el que és més important PRIMER NACIONAL, amb un temps de 1 hora, 15 minuts i 46 segons. Soler acabà molt satisfet la carrera. En tot moment va mantenir el control del temps de pas en cada kilòmetre. Va saber aguantar el sofriment que suposa marcar un ritme de 3’34 per kilòmetre, conseguint un temps realment estratosfèric, una marca que l’ha classificat automàticament per a participar en el pròxim Campionat d’Espanya Absolut d’esta modalitat. El xaval realment no es va adonar del que havia conseguit fins que no va pujar al pòdium i va estar al costat del guanyador de la prova, el keniata Cheroben, i el belga, Vykhopen, que fou segon.

Seguirem els passos del xicon mig gater, de la família dels "Datilero", tota una promesa esperançadora dins del difícil món de l’atletisme.

A la fotografia, podeu veure a Toni Soler a la part dreta del caixo mirant la imatge, al lloc tercer del pòdium.

FONT: Informació i foto facilitades per Antonio Soler.

0 comentarios