Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la Volta a la Marina Alta, la sanitat local i l’atur de gener a Gata

LA PREMSA PARLA DE...la Volta a la Marina Alta, la sanitat local i l’atur de gener a Gata

Anem per parts. Tres temes es tracten hui a la premsa, que parlen de Gata directa o indirectament.

El diari LAS PROVINCIAS publica hui un extens reportatge sobre la Volta a la Marina Alta d’atletisme. Titula el diari: "Arranca el Circuit a Peu Marina Alta". Al subtítol: "La XVIII edición ofrece 10 pruebas tras la vuelta de la carrera de Gata de Gorgos".

Ací teniu l’enllaç a la notícia:http://www.lasprovincias.es/v/20140207/marina/arranca-circuit-marina-alta-20140207.html.

La fotografia que acompanya aquesta notícia al blog és de Javier Zamora. Al seu peu podem llegir: "Los representantes de los diez clubes organizadores de las pruebas que componen el Circuit a Peu de la comarca". Podeu veure a María José Soler Mulet, presidenta del Club Atletisme Gata, davant amb el jersei verd. 

Una foto-notícia a LAS PROVINCIAS titula: "El comisionado, en el centro de salud". La notícia ja vos la presentava ahir. Hui vos pose la foto del comissionat a l’Ajuntament amb l’alcaldessa i la regidora de l’àrea. Ací teniu l’enllaç:http://www.lasprovincias.es/v/20140207/marina/comisionado-centro-salud-20140207.html.

L’atur generat el mes de gener a Gata també es motiu de notícia. Titula LAS PROVINCIAS: "La Marina. El desempleo crece en 195 personas y la comarca cierra enero con 16.626 parados". En un dels paràgrafs parla de Gata: "En cuanto a municipios, los mejores resultados se dieron en Gata. Allí el desempleo bajó en enero en 16 personas". Ací teniu l’enllaç a tota la notícia:http://www.lasprovincias.es/v/20140207/marina/desempleo-crece-personas-comarca-20140207.html.

La mateixa notícia la donava també dies enrere el diari digital La Marina Plaza.

FONTS: diaris LAS PROVINCIAS (7-2-2014) i LA MARINA PLAZA. Foto: Javi Zamora (LP).

0 comentarios