Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEU LA NOVA SECCIÓ: PÀGINES WEB DEL POBLE DE GATA. 2.- LA PÀGINA WEB DE L’AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS

RECORDEU LA NOVA SECCIÓ: PÀGINES WEB DEL POBLE DE GATA. 2.- LA PÀGINA WEB DE L’AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS

Traduïda al valencià, castellà i anglés. Imatges boniques del poble.

Ahir encetava la sèrie de pàgines web o de facebook gateres. Ho feia amb la de la Policia Local de Gata. Hui li toca el torn a la pàgina de l’AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS, la casa que toca ser de tots. Aquesta és l’adreça electrònica http://www.gatadegorgos.org. A la portada llegim "Ajuntament de Gata de Gorgos" i trobem la imatge de les façanes colorides de darrere del carrer de Tetuán que donen al parc del Raval. Desplegant pestanyes arribem a tindre informació de "L’Ajuntament", "El municipi" "Informació d’interés". Les banderetes dalt a l’esquerra ens indiquen que la página es pot traduir al valencià, castellà i anglés.

Tres columnes conformen la portada principal: A la primera es posen les notícies més recents. A la segona, els esdeveniments; ara mateix, el primer és el programa oficial de Sant Antoni 2004. A la tercera columna, vegem diverses seccions, com els enllaços a el temps a Gata; l’Agenda Municipal; serveis i llocs oficials. Una imatge fixa i tres canviants apareixen a continuació. La fixa és una vista de l’església i el campanar molt bonica. També son espectaculars les tres imatges: ermita, cases de la Plaça vella i el riu Gorgos al pas per davant del parc del Raval.

A la part de baix de la portada encara trobem: llocs d’interés, núvols de etiquetes, així com informació general, història, festes, turisme, gastronomia, associacions i entitats, fotos i multimèdia, mapes. L’adreça postal, C/ Duquessa d’Almodóvar, 3, els telèfons 96 75 60 89 i fax 965 75 66 35, completen la façana de la página.

FONT: Captura de la imatge, pàgina web de l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

0 comentarios