Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AVIS!! HA PARAT I MOLTÍSSIM EL VENT. LA REPRESENTACIÓ I ELS PAQUETS NO PERILLEN

AVIS!! HA PARAT I MOLTÍSSIM EL VENT. LA REPRESENTACIÓ I ELS PAQUETS NO PERILLEN

AVÍS A TOTES I TOTS ELS GATERS, INCLOSOS ELS MÉS MENUTS DE LA CASA

AL RESPECTE DEL TEMPS QUE FARÀ A LA REPRESENTACIÓ I AL REPARTIMENT DE REGALS

Bon dia a totes i tots. És el dia de la il·lusió, el dia màgic, i màgic té que resultar la jornada i tots els aconteixements que en ella ocorrega. Tirem mà -i li ho agraïsc- del metereòleg xabier Toni Bolufer, que té una pàgina a Internet molt visitada a la comarca i fora d’ella "Meteoxàbia". Li vaig demanar que fera un pronòstic o com resultaria la vesprada, des d’una hora abans de la representació fins el final de la distribució dels regals i paquets. Deixe que siga Toni Bolufer el que ho explique:

"Hui de matí encara pot quedar algo de vent, pero ja molt menys que esta pasada vesprada/nit i matinada. Durant el matí encara pot bufar amb alguna ratxa forta, pero ja anirà baixant de intensitat i de vesprada sense parar del tot, pero no serà fort, i pense que no haurà cap problema per a les cabalgates dels reis".

** (Nota a les 13.38 hores: l'organització ha comunicat aquesta matí que anit no es van poder fer els assaigs com hagueren volgut degut al mal temps, confiaven en que eixiria el millor possible aquesta vesprada. Dir que ara està fent un temps immillorable, molt bó, amb una temperatura que ronda els 20 graus, i que ja s'ha provat l'escena més espectacular del segon acte, la baixada de l'àngel. Per tant, confiem en l'experiència de molts anys, de molta gent, del saber estar i voler agradar a tota la gent, ho conseguiran tots, malgrat els entrebancs d'anit).

Ja ho sabeu, a vore aquesta vesprada els dos actes del MISTERI DELS REIS i a seguir després amb la festa dels regals.

FONT: Fotografia premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios