Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la no-aprovació del Pressupost 2014 i de la partida de raspall de l’equip d’Ondara

LA PREMSA PARLA DE...la no-aprovació del Pressupost 2014 i de la partida de raspall de l’equip d’Ondara

 

El diari LAS PROVINCIAS (la Marina) publica hui l’article extens de Concha Pastor, que va estar present en el plenari, sobre l’últim ple extraordinari celebrat dimarts passat, en el qual l’oposició va tombar el pressupost, com ja vos vaig avançar ahir.
Titula la notícia: "La Marina. La oposición de Gata bloquea la gestión municipal al tumbar las cuentas de 2014".
Al subtítol: "El edil de Hacienda asegura que la prórroga de los presupuestos actuales retrasará acciones en Servicios Sociales y dificultará otros proyectos".
A un "ladillo" es titula: "Reducción del gasto".
Ací teniu l’enllaç a la notícia:
http://www.lasprovincias.es/v/20131219/marina/oposicion-gata-bloquea-gestion-20131219.html.
Aprofite la notícia per a publicar el que diu hui el regidor de Compromís Joanvi Vallés, al respecte de la votació del seu grup:
"Era necessari votar contra un pressupost que simplement assumix el que hi ha i no ens aporta ninguna cosa nova. Compromís Per Gata de Gorgos té clar que Gata necessita uns pressupostos per al 2014 que fixen mesures de reducció de despesa co...rrent de l'Ajuntament, mesures encaminades a fer més eficients els serveis que presta com a administració local.
El col·lectiu de Compromís va estar analitzant els pros i els contres d'esta desició, i totes les mostres ens encaminaven a un NO als pressupostos als quals és veu la manca de gestió municipal que està fent l'equip de govern del PP. Des de Compromís a partir d'ara anirem estudiant cas per cas les propostes concretes de modificació de crèdits que ens presente el PP per a analitzar si van encaminades a beneficiar el poble o no, al igual que estem dispostos a analitzar noves propostes de pressupost municipal per al 2014, sempre i quant siguen possitives per a Gata, i no com els que ens han presentat ara."
Per altra banda, dies enrere es publicava pel mateix diari la informació que ahir vos passava de l’equip d’Ondara que jugarà la final autonòmica de raspall i en la qual està Tomás de Gata.
Es titula: "La Marina. "Dos equipos de Ondara disputarán el domingo las finales autonómicas de raspall". Al subtítol: "La Concejalía de Deportes pone un autobús a disposición de socios y aficionados para presenciar las partidas, que se jugará en Xeraco". Just a la fotografia, la mateixa que ahir publicava al blog, apareix Tomás -primer per l’esquerra-.
Ací està l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20131218/marina/equipos-ondara-disputaran-domingo-20131218.html.
 
A la fotografia, un moment del plenari del dimarts, dedicat al pressupost 2014. 
FONT: diari LAS PROVINCIAS (la Marina) 19-12-2013.

0 comentarios