Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.308 -B-, 2ª del dia 15/11-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.308 -B-, 2ª del dia 15/11-

(PODEU FER LA IMATGE MÉS GRAN, PUNXANT ACÍ)

Si fa uns dies posava una foto de tres xiquets i una xiqueta del Gorgos, hui –de la mà de David Feliu Salvá-, que està també a la fotografia de Pons, en pose una altra de futbol de la pedrera gatera. Eren els infantils del GORGOS C.F. de l’any 1986. Valdria aquella cançó en castellà de…¡¡Cómo hemos cambiado…!!. La gran majoria d’aquells xiquets estan ja casats i amb fills, alguns han seguit jugant al futbol i altres també juguen ara als veterans del Gorgos. Total fa 27 anys de la imatge. La publicitat la posava “Serigrafia Ángel” com veieu a les samarretes. Jugaven al vell camp de Les Sorts i com sempre el Montgó de guardià darrere.

David detalla tots qui són, la queal cosa simplifica més el seu coneixement:

D’esquerra a dreta mirant la foto, de peu: el preparador Manolo Poveda, el porter José Signes “Botella”, Sebastián Cruañes, Quico, Miguel Miñana, Francisco , José Amador “Canya”, David Morató, José “Xota” i Alberto.

També d’esquerra a dreta, però sentats: Xavi Torres, Jaume Licerán, Juanvi Navalmoral, Meneses, Fill de Manolo, Franc “Chamburci”, Rafa “Llebra”, Sebastián Monserrat, David Feliu –propietari de la foto- i Pepe “Chamburci” portant el botiquí de les cures.

FONT: Foto propietat de David Feliu.

0 comentarios