Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.297-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.297-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ)

Per fi tinc actualitzada la sèrie de imatges antigues. Esta i tres més i arribaré a les 1.300 fotografies antigues. Potser, ja ho sabreu, doble les fotos i siguen dos cada dia, perquè la gent, els veïns seguixen volent aquestes fotografies de l'ahir gater.

Podeu opinar al respecte en estos quatre dies:

US AGRADARIA QUE ES DOBLAREN LES FOTOS ANTIGUES CADA DIA, al menys del 1.301 endavant sols per fer una prova...?

Bé, anem a la foto de hui que no té pérdua, com sempre dic. És de la família Feliu Salvá. Moltíssims elements del procés de l'escaldà i els posteriors dies. A la fotografia vegem a Isabel Bolufer, per tant igual podria ser la foto de Xàbia com de Gata. Pareix com si la càmera els haguera fet parar un moment a tots els protagonistes.

Al fons, prop dels canyissos en veles, els dos homes portant canyís. Perfectament es veuen les veles i els pinatells de baix, a algtres llocs li diuen els bous. Ací davant les dones que giren pansa o arrepleguen la seca. Dos homes canvien els canyissos. I si es fixeu a terra un canyís té tomaques escaldades, poden ser, o altres elements gastronòmics. Més coses: les veles totes embolicades al cap dels pinatells i un molinet de madera i canya al mateix extrem. Sens dubte, una bonica estampa de la pansa dels anys 50.

FONT: Foto propietat de la família Feliu Salvá.

0 comentarios