Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SABIEU...que totes les copaltes ("chisteras") estaven fabricades a Gata

SABIEU...que totes les copaltes ("chisteras") estaven fabricades a Gata
La informació ens la dona una usuària del blog, que ha sabut la notícia perquè el fabricant gater, en aquest cas Paco Sirera, l’ha comentada. Totes les copaltes, que nosaltres diem "xisteres" que van desfilar a la boda de Fran Rivera i Lourdes Montes, del passat dia 14, dissabte, estaven fetes a Gata. El protocol, manat pel novio, deia que anaren els convidats en copalta ("chistera". Pareixia allò "el club de la chistera" com es va dir.
Si és aixina, Gata ha tornat a ser notícia indirecta d’un aconteixement social important, de la faràndula madrilenya.
Malgrat aquesta explicació, si coneixeu més informació, més ampliada i directa, podeu explicar-la ací, bé al blog o bé al facebook. No deixa de ser curiós i interessant, donant-li renom, de nou, a una fàbrica de capells de Gata.
 
* Al publicar la notícia, comenta FRANCISCO PONS OLIVER, gerent i propietari de "Artesanía Pons Oliver": "Hola sóc Francisco Pons i m’agradaria matisar que una gran part de les copaltes i d’alguns famosos molt coneguts estan fabricades en la nostra fabrica la qual es cura en la fabricació dels dits barrets de copa per a l’esdeveniment així com una de les copaltes d’estiu d’una de les dones assistents.". Li agraïsc la informació que confirma clarament la procedència de les copaltes.
 
A la fotografia, Fran Rivera en xistera a la portada de la revista de societat "Hola".

0 comentarios