JA CORRE LA CURSA DEL MONTBLANC PEPE PALERES (Cursa de 100 km.)

Al primer pas de carrera era el nº 170, el 70 de la seua categoria

A les 9 en punt s’ha donat l’eixida a la gran cursa Ultra-Trail del Montblanc, en la qual participa el gater PEPE PALERES (José Signes Fornés). Una televisió per facebook ha donat l’eixida en directe i he capturat la imatge per a tots vosaltres. Mitja hora abans, els corredors rondaven la meta. Pepe -que porta el nom de La Faixa (Jesús Pobre) -poble de sa mare- i Gata -poble on viu i va néixer-, té el repte de fer 100 kilòmetres.

Dir-vos que Pepe corre a la categoria séniors home (23 a 29 anys) pel clu La Faixa (Jesús Pobre). La organització ha posat el seu palmarés més recent: Va fer 31é a l perimetral de Benissa 2012 (65 km.); va fer 26é a la carrera Botamarges 2011 (63 km.); va fer 80é a la Marató i mitja de Sant Joan de Penyagolosa (Castelló) 2011 (61 km.).

Finalment dir que Pepe ja va correr esta mateixa carrera que fa hui l’any 2010 i va quedar el 256é amb un temps de 18 hores, 59 minuts i 16 segons). Ara toca millorar la marca i la classificació.

Al primer pas de carrera anava classificat el 107 de cursa i 70 de la seua categoria. El pròxim temps serà a les 12,04 h. al pas per Tete de la Tronche.

*EN UNA ÚLTIMA INFORMACIÓ QUE FACILITA CELESTE GRIMALT, comenta que Pepe Paleres acaba de passar per Refuge Bertone i ara mateix està en la posició 124 després de correr 2 hores, 20 minuts i 19 segons i haver fet 14.72 km.

*UNA ALTRA INFORMACIÓ D’ÚLTIMA HORA. AL PAS PER COURMAYER ha fet un vídeo Celeste i ací teniu l’enllaç: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151693998733171&set=vb.753068170&type=2&theater.

* Ja tenim més informació: Pepe ha passat pel Refuge Bonatti a les 12,15 hores al lloc 133, el 81 de la seua categoria, amb un temps de 2 hores, 20 minuts i 19 segons, amb una mitja de 9,42 km/h.

* Fa una hora (15,30, aprox.) comentava Celeste que Pepe acabava de passar per La Fouly i estava a la posició 116 després de córrer 6 hores, 13 minuts i 55 segons. Punt kilomètric: 41,86.

A la composició, foto de Celeste Grimalt i moment de l’eixida capturada de la televisió.