Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS FORA: EL MATRIMONI PONS-SALA...obri una administració de loteries a València

GATERS FORA: EL MATRIMONI PONS-SALA...obri una administració de loteries a València

Al quedar-se sense feina a la tenda Movistar van arriscar i han canviat la seua vida de poble a la de capital

Tots conegueu la tenda que hi havia al cantó entre la Plaça d’Espanya i Carretera de Xàbia, la de Pons Mòvils, la del matrimoni format per Paco Pons i Merche Sala. Els revesos que dona la vida van fer que tingueren que tancar i buscar-se la vida, arriscar-se en una altra feina i treball. Va eixir aquesta i des de despús ahir, dia 15 d’agost, regenten l’administració de loteries nº 46 a València.Però deixem que explique Paco com van passar d’una tasca a l’altra, com han deixat Gata i s’han instal·lat a València i el que això pot comportar per a les seues vides.

"El nostre canvi de vida començà a març d’este any. Després de 19 anys de tindre tenda "Pons Movils", Movistar decideix reduïr la seua xarxa de distribució afectant a la nostra tenda. Ens quedem al carrer a Gata. Després d’alguns mesos buscant una eixida en altres línies de negoci ens tanquen moltes portes, per estar en una població menor de 7.000 habitants".

Seguixen dient Paco i Merche: "Un amic ens comentà la idea d’adquirir una administració de Loteria. Vam veure que era una bona opció. Ja immersos en el tema, ens va eixir l’ocasió d’adquirir una a València i ací estem..."

Nova etapa laboral 

Seguix parlant Paco: "Amb el suport dels nostres fills Aarón i Maria i de les nostres famílies prenim aquesta decisió. I així el 15 d’agost comencem una nova etapa laboral, al front de l’Administración de Lotería Nº 46 de València. Està al carrer Don Juan de Mena, 12 junt al mercat Rojas Clemente, d’ahí el nom de la mateixa "Rojas Clemente". 

Paco i Merche han començat amb bon peu i amb molta il·lusió aquesta nova tasca i aquesta nova oportunitat que els dona la vida, malgrat els temps de crisi que patim. Ells mateixa diuen: "Estem rebent moltres mostres d’afecte i recolzament de coneguts, amics i familiars. Aprofitem l’oportunitat que ens brinda l’amic Miguel Vives, a través del seu conegut i reconegut blog del "Cronista de Gata" per a donar les gràcies a tots. Esperem poder repartir prompte algun premi, diuen tots dos Francisco Pons i Merche Sala.

FONT: Fotos de Paco Pons. Al muntatge podeu veure l’administració a València i ells amb David Torres, un altre gater que els va visitar.

4 comentarios

carles -

Que tingueu sort i que en repartiu també ! I si vaig per ahi espere que em toque.

MIGUEL ANGEL -

Me alegro mucho ya que habeis demostrado que con esfuerzo y valentia como tu sienmpre has tenido desde pequeño se puede salir adelante,animo y nuchasuerte a los dos.

Manolo -

Paco y Merche, mucha suerte en esta nueva andadura...ya te dije que todo te iba a cambiar para bien...un abrazo.

Gavilà -

Molta sort parella. Es mereixeu el millor!