Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, 1 D'AGOST, ÉS EL DIA DEL XIQUET A LES FESTES DE GATA: seté dia de festes. Comença la segona part de les festes

HUI, 1 D'AGOST, ÉS EL DIA DEL XIQUET A LES FESTES DE GATA: seté dia de festes. Comença la segona part de les festes

DESPRÉS DELS PROBLEMES TÈCNICS D'ESTE MATÍ, AL·LIENS AL CRONISTA DE GATA, QUE ALGÚ HI HAUREU NOTAT, TORNEN ELS ARTICLES I REPORTATGES AL BLOG:

Us pose ara tota la programació de hui, que és molt completa i llarga:

10 hores: Concentració a la Plaça Nova dels quintos infantils 2013 per a començar la despertada.

11 hores: Espectacular Parc Aquàtic MACRO-AQUAJOCS per als xiquets de qualsevol edat que estaran vigilats per monitors. Es repartiran gelats a càrrec de DISPEVI. El GRUP ESPELEOLÒGIC GATA, a la seu del Club en el carrer Penyó, 10 organitza al mateix temps la tirolina i l'escalada.

14 hores: Menjar patrocinat per la Comissió als quintos infantils 2013 en el Centre Social.

17 hores: Concentració a la Plaça Nova des d'on començarà l'actuació del Teatre de carrer Itinerant “PUFF, EL DRAGÓN MÁGICO”, a càrrec de Espectáculos David, patrocinat per la Diputació Provincial d'Alacant. Acte seguit, berenar a càrrec de MAS y MAS.

(Estava porgramat a les 19 hores, Carretilles per als xiquets, organitzat per l'associació Cultural Bouera de Gata, peró s'ajorna a un altre dia per la durada del teatre, que farà impossible l'altra activitat)

19.30 hores: Sisena entrada de bous i vaques de la Ganaderia Coves. -19.45 hores: Cinquena vesprada de concurs de bous i vaques a càrrec de la Ganaderia Hnos. Benavent.

22 hores: Sopar a les barraques.

22 hores: Marxa nocturna de regularitat per parelles organitzada pel GRUP ESPELEOLÒGIC DE GATA amb eixida des de la seu del club al carrer Penyó 10.

23 hores: Concert a la Plaça Nova a càrrec de l'Orquestra SOULOMONICS.

00.30 hores: Sustitució de la vesprada de dimarts, que es va suspendre el concurs.

1 hores: Solta de bous i vaques i bou embolat a càrrec de la Ganaderia Fernando Machancoses.

A la fotografia, capturada del facebook, teniu a Diego Caselles i Alberto Cardona, anit al ball de disfresses, que van obtindre el tercer premi. 

0 comentarios