Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...les opinions de l'oposició, sobre el no-sou de l'alcaldessa de Gata

LA PREMSA PARLA DE...les opinions de l'oposició, sobre el no-sou de l'alcaldessa de Gata

Segona part del "problema" a l’Ajuntament. Arrel de l’article publicat fa uns dies sobre que l’alcaldessa no té un sou, ara parla l’oposició. Hui es publica a LAS PROVINCIAS (la Marina) un article al respecte. Es titula: "La oposición de Gata culpa a la alcaldesa de que no haya tenido un sueldo en dos años". Al subtítol: "Bloc y PSPV afirman que nunca le han denegado un salario a Ana María Soler ya que la propuesta quedó sobre la mesa en un pleno y la primera edil no la ha retomado". En un "ladillo" que es diu en els diaris, titulen: "Directa al paro".

Per a llegir tot l’article, ací teniu l’enllaç al mateix: http://www.lasprovincias.es/v/20130619/marina/oposicion-gata-culpa-alcaldesa-20130619.html.

Dins del mateix article, s’en publica un altre -també del mateix periodiste Raúl González- que es titula: "Ingresos por asistir a las comisiones y por el desempleo". Ací teniu l’enllaç al mateix: http://www.lasprovincias.es/v/20130619/marina/ingresos-asistir-comisiones-desempleo-20130619.html.

Cal també recordar l’altre article, publicat dies enrere i publicada la notícia ací al blog, del qual us pose el meu enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2013/061505-la-premsa-parla-de...l-equador-del-mandat-de-l-alcaldessa-de-gata.php.

A la fotografia, la mateixa que ix hui a LAS PROVINCIAS, de Tino Calvo, amb tots els regidors de Gata a un plenari.

FONTS: diari LAS PROVINCIAS 19-6-2013 / blog CRONISTA DE GATA. // Foto: Tino Calvo. 

0 comentarios