Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de la sort del dissabte, que també va tocar a Gata

LA PREMSA PARLA...de la sort del dissabte, que també va tocar a Gata

El diari LAS PROVINCIAS (la Marina) publica hui dimarts 11 de juny, la notícia de la sort. La loteria va tocar a Ondara, però el número també va tindre dècims premiats a Gata. Cal ressenyar que eixe mateix número 21.603 era el que portava ja fa molts anys el Bar Chaparro. Després els abonats van seguir adquirint-lo, bé directament per l’administració d’Ondara o bé pel loter autoritzat Sebasità Giner. Als gaters de la sort els ha tocat 25.000 euros per dècim. Ja ho anunciaven dissabte per la vesprada que la loteria havia deixat caure el segon premi a Ondara.

Titula el diari: "La Marina. La administració de Lotería Nº 1 de Ondara reparte más de 2,5 millones en la comarca". Al subtítol, igual que a l’interior de l’article fet per Conxa Pastor, nomena Gata: "Los agraciados con 25.000 eruos al décimo del número 21.603 son falleros del Oeste, vecinos de Gata e incluso de Madrid".

A la foto de LP, podeu veure com diu al peu de la mateixa, al personal de l’Administració d’Ondara, amb el venedor autoritzat Sebastià Giner, que aguanta el cartell indicatiu del número.

Podeu llegir tota la notícia al següent enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20130611/marina/administracion-loteria-ondara-reparte-20130611.html.

FONT: diari LAS PROVINCIAS, 11-6-2013.  

0 comentarios