Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, EQUADOR DE LA LEGISLATURA: l'11 de juny de 2011, dissabte, va començar l'etapa política local, 2011-2015

HUI, EQUADOR DE LA LEGISLATURA: l'11 de juny de 2011, dissabte, va començar l'etapa política local, 2011-2015

El dia de Sant Bernabé, 11 de juny de 2011, era dissabte. Es va celebrar la presa de possessió de la nova corporació per al període 2011-2015. Res ha canviat des d’aleshores, pel que fa als càrrecs i grups. Cinc articles piublicava al blog del tema del dia.

El primer era de la sessió constitutiva. Els titulars eren els següents: "Vicent Font i Juanvi Vallés constitueixen la Mesa d’Edat"; "Els tres regidors del Bloc prometen el càrrec i, a més, prometen defensar la línia en valencià front al trilingüisme"; "Cadascú vota als seus: 6, 4 i 3" i "Elegida Alcaldessa amb majoria relativa (6 regidors) per encapçalar la llista més votada MARÍA SOLER OLIVER (PP)".

Al segon article parlava de la reelecció de l’alcaldessa Ana María Soler Oliver. Els titular eren els següents: "Ana María Soler Oliver, reeliga alcaldessa"; "Governarà amb majoria relativa (6 regidors, PP), front als quatre del PSOE i els 3 del Bloc" i "En el discurs d’investidura reconeix i agraïx l’alcaldessa que les altres dos formacions polítiques hagen manifestat que recolzaran els projectes beneficiosos per al poble de Gata". I titulava fent una similitud amb l’elecció papal: "Habemus alcaldessa".

El tercer article parlava de la Corporació Municipal 2011-2013 que vaig a recordar-los hui, segons estaven a la foto de família aquell dia: "D’esquerra a dreta: Magda Mengual Morata (Bloc), Vicente Pineda Costa (PSOE), Paca Mari Andrada Mulet (PSOE), Angela Jade Dickinson (PSOE), Dora Caselles Pedro (PP), Vicent Font Leyda (PSOE), Maties Monfort Monfort (Bloc), Juan Bernardo Pedrós Taléns (PP), l’alcaldessa Ana María Soler Oliver (PP), Maite Signes Caselles (PP), José Guillermo Cholbi Sart (PP), María Rosa Simó Pedrós (PP) i Joan Vicent Vallés Roselló (Bloc)".

Com a imatge curiosa del blog teníem les samarretes reivindicatives de dos membres del Bloc, Maties Monfort i Magda Mengual.

L’article històric del tema del dia era de les 8 alcaldies dels últims 50 anys.

FONT: articles publicats al blog el dia 11-6-2011.

0 comentarios