Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SABIEU...QUE DEMÀ DISSABTE 8 ÉS LA GRAN CAGADA...DE LA VACA

SABIEU...QUE DEMÀ DISSABTE 8 ÉS LA GRAN CAGADA...DE LA VACA

Organitzada per la Comissió de Festes 2013 i l’Associació Bouera de Gata, amb la col·laboració de la regidoria de Festes i els Quintos 2013

El que hi ha que fer per a guanyars diners per a les festes?. Si no que els ho diguen a cada comissió de festes del poble. Estem a menys de dos mesos per al 26 de juliol que començaran les patronals i la comissió acelera tot el que pot a la recta final. Per això, demà per la nit hi haurà altra activitat d’eixes curioses, que no és nova, però al final festa a manta: "Caca...la vaca". Es sent moltes vegades eixa expressió. Demà, doncs, es farà realitat: la gran cagada serà a carrer d’alguna vaqueta domesticada que anirà rodant pels llocs ja determinats.

Serà al camp de futbol vell de Les Sorts i començarà a les 8 de la vesprada. Però que hi ha que fer?. La parcel·la val cinc euros i pots guanyar-ne mil. Com?. Si la vaca "caga" -utilitzant la paraula sense eufemismes ni res- a la parcel·la que un ha jugat.A més, igual hi ha més premis. Hi haurà servei de bar amb entrepans i després de tot, a la nit, disco-mòbil "Wow audiovisual".

Així que ja sabeu. Tots a veure on "caga" la vaca i qui s’emprota els mil eurets, que en este temps de crisi van molt bé.

FONT: Cartell anunciador Comissió de Festes 2013.

0 comentarios