Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...els Mini Jocs i els Tradijocs, a la comarca

LA PREMSA PARLA DE...els Mini Jocs i els Tradijocs, a la comarca

Hui dia 12 d’abril de 2013 el diari LAS PROVINCIAS (La Marina) torna a nomenar Gata, quan parla dels Mini Jocs de la Marina Alta. A la fotografia està la regiudora d’esports de Gata. El títol de l’article: "Más de 1.200 niños de la comarca participan en los Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta". A l’antetítol: "La antorcha olímpica partirá de la villa de Calp el próximo día 18 de abril y recorrerá las 20 poblaciones participantes hasta llegar a Dénia". A l’article diu que la torxa "marchará posteriormente por las localidades de Benissa, Teulada-Morarira, Benitatxell, Xàbia, Xaló, Orba, Murla, Gata de Gorgos,..."

Podeu llegir tot l’article al següent enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20130412/marina/ninos-comarca-participan-mini-20130412.html.

Per altra banda, el mateix diari parla de la presentació de les Trobades, que aquest any es celebraran a Pedreguer. Ací teniu l’enllaç al breu article: http://www.lasprovincias.es/v/20130412/marina/presentan-trobada-marina-alta-20130412.html.

A la imatge tenen alcaldes i regidors a la presentació dels Mini Jocs Olímpics. La regidora d'Esports de Gata, Rosa Mari Simó, és la quarta per la dreta.

FONTS: Foto de l’article dels Mini Jocs i texts, LAS PROVINCIAS (La Marina) 12-4-2013.

0 comentarios