20130325154147-maroc.jpg
Primera etapa amb entrebancs, però ja superada
Escrivien Jacobo i Juan Miguel de l’experiència de la primera etapa, d’ahir:
"Primer dia de competició, primer "xasco". Hem fer tot lo possible per acabar la ruta de huí però ha sigut impossible. A pessar de haver-se calentat el cotxe de manera preocupant en el km 120, em conservat el cotxe per poder continuar, però no em pogut evitar quedar-nos enfondrarts en l’arena varies voltes. Tot açò acompanyat de la llimitació de velocitat, el pes extra de material solidari i algune...s incidencies més, han fet que no pasem el Punt de Control dins de les 8 hores que marca el reglament, per lo que ens hem vist obligats a abandonar l’etapa en el km 311 a falta de 78 per a meta, asumint els punts de penalització que demà coneixerem... El més important es que estem be, el coxe està bé, al contrari que molts altra i ademés, em tingut el gran plaer de deixar material solidari a persones molt necesitats que ens venien a buscar durant el trajecte. Sentim molt no poder publicar fotos i videos degut a la escasa cobertura de que tenim. Bona nit a tots! TEAM PORTAL DE LA MARINA."
Ja hui, més animats, tornaven a informar:
"Bon día, ja estem a punt. El primer dia vam dormir en camping, el segon en un hotelet i esta nit en un restaurant. Marroc nodeixa de sorprendrer. A vore co m ve el día!"
Així que animar-los i encoratjar-los per a sentir-se arropats per tots els gaters i la Marina alta. I, com jo sempre dic al blog i ara per a ells, endavant...
A la fotografia teniu el cotxe dels dos gaters en plena ruta del desert.