Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENÇA EL RAID DEL MAROC CHALLENGE 2013 (Participen dos gaters)

COMENÇA EL RAID DEL MAROC CHALLENGE 2013 (Participen dos gaters)

Hui comença oficialment el raid Maroc Challenge 2013 per terres marroquines. Participen en esta prova que no és competitiva i si solidària dos gaters Jacobo Pedrós i Juan Miguel Gavilà. Hui faran l’etapa primera, ja dins del territori del Marroc: Guercif-Midels, de 395 kilòmetres de recorregut.

Com el facebook, els blog, les pàgines web, permeten conèixer d’ells com si estiguerem allà tots nosaltres, hem capturat les últimes impressions d’anit al raid, que ha escrit Joan Miquel Gavilà, un dels dos gaters i que diu així:
 
"Hem passat 5 hores de barco i 5 més de frontera per acabar fent 170 km d’enllaç fins Guercif on estem fent nit. Demà comença el raid de veritat. Primera etapa Guercif-Midelt, 395 km de matraca per pistes, que ganes tenim!!! . El cotxe de moment aguantant com un campió. Al entrar a Marroc hem parat a rectificar les aletes, quina aventura! Estem cansats però molt contens de l’experiència...".

A la fotografia, que està publicada al facebook de Team Portal de la Marina, patrocinador de la prova entre altres, podeu veure un moment la prova, des de dins del cotxe i amb pluja.

0 comentarios