Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CEMA (CONSORCI ESPORTIU DE LA MARINA ALTA), PREMI C.V. A LA INICIATIVA EN LA GESTIÓ ESPORTIVA 2013

EL CEMA (CONSORCI ESPORTIU DE LA MARINA ALTA), PREMI C.V. A LA INICIATIVA EN LA GESTIÓ ESPORTIVA 2013

El Consorci Esportiu Marina Alta (CEMA) ha rebut recentment el Premi Comunitat Valenciana a la iniciativa en la gestió de l’esport des de l’àmbit públic 2013, un guardó atorgat per l’Associació de Gestors Esportius Professionals CV (GEPACV). Va rebre el premi el president del CEMA Antoni Reig, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Teulada. El van acompanyar diferents regidors del consorci, entre ells la regidora de Gata María Rosa Simó, que apareig a la fotografia. També hi van assistir distints tècnics d’esports de diferents localitats de la Marina Alta.

El premi fou atorgat en el transcurs del Vé Congrés de Gestió de l’Esport al recinte de la Fira de València i se li va lliurar al CEMA per l’esforç i treball realitzat al llarg dels últims anys per aquesta entitat esportiva. El president Reig va voler recordar el treball dels anteriors regidors i tècnics i els actuals i va comentar que des del CEMA "continuarem treballant en aquesta línia d’accions amb la finalitat de promoure l’esport en l’àmbit de la nostra comarca".

A la fotografia, extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Teulada, podeu veure a la regidora de Gata junt al president Antoni Reig que porta a la mà el premi, i al costat també de altres membres del CEMA i organitzadors.

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Teulada. // http:www.teuladamoraira.org/noticias.

0 comentarios