Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SABIEU...? que ART AL VENT HA SUPERAT EL SEU RÈCORD D’INSCRIPCIONS PER A LA DESENA EDICIÓ DE L’ESTIU DE 2013

SABIEU...? que ART AL VENT HA SUPERAT EL SEU RÈCORD D’INSCRIPCIONS PER A LA DESENA EDICIÓ DE L’ESTIU DE 2013
La desena edició de "Art al Vent" ha creat grans expectatives des del seu inici. Una vegada tancat el termini d’inscripcions, s’han contabilitzat un total de 249 sol·licituds de participació, el màxim registrat durant els deu anys de trajectòria de la mostra. Segons les bases de la convocatòria, entre eixes obres inscrites un jurat, que integrara artistes de renom, elegirà al voltant de 125 per a la seua exposició a partir del 9 d’agost en els balcons del circuit "Art al Vent X" a Gata de Gorgos.
 
Una vegada més, “la més potent mostra d’art tèxtil contemporani de tota Espanya” té un remarcat caràcter internacional. Les 249 obres inscrites pertanyen a autors procedents de 26 païssos de distints punts del planeta. La resposta en esta desena edició ha estat a l’altura d’una convocatòria tan assenyalada i que suposa la definitiva consagració d’Art al Vent.
 Les obres que configuren el circuit de "Art al Vent X", a inaugurar el 9 d’agost a l’Ajuntament de Gata, seran escollides pel jurat i, a més de ser exposades als balcons del mateix recorregut dissenyat per al 2012, les 125 peces onejaran al vent després a la Sala de Reials Ataraçanes de València.
 
A nivell informatiu i per curiositat, podeu consultar el catàleg d’Art al Vent, IX edició (any passat) a aquest enllaç: http://issuu.com/artalvent/docs/art_al_vent9def. Finalment, podeu repassar el dossier de premsa de la novena edició (2012) a aquest enllaç: http://issuu.com/revistadaci/docs/art_al_vent_ix.
 
A la imatge de la dreta, un dels balcons del carrer La Bassa amb una obra de "Art al Vent IX", el passat agost.
FONT: Nota de premsa de Factoria d’Idees per a "Art al Vent X".

0 comentarios