Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...LA RUTA DE RIURAUS

LA PREMSA PARLA DE...LA RUTA DE RIURAUS
També s’inclou Gata
 
El diari LAS PROVINCIAS (La Marina) publica una informació referent a la reunió de les autoritats dels pobles que tenen riuraus, així com de l’associació "Riuraus Vius". Titula el diari: "Los municipios se vuelcan en la creación de la Ruta de Riuraus". Al subtítol diu: "Una iniciativa que trata de conectar los pueblos de la comarca que tienen esta construcción relacionada con la producción de la pasa". L’article és de Conxa Pastor i Redacció Benissa. La fotografia oficial, la mateixa que pose al blog, té al peu: "Los asistentes a la reunión celebrada hace unos días en el municipio de Benissa". Ací teniu l’enllaç a la notícia digital: http://www.lasprovincias.es/v/20130207/marina/municipios-vuelcan-creacion-ruta-20130207.html.
La mateixa informació també la publica el diari INFORMACIÓN d’Alacant a la seua pàgina dedicada a Marina Alta. Titula el diari: "Doce pueblos participan en la ruta de los riuraus". Podeu llegir la informació breu al següent enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/02/07/doce-pueblos-participan-ruta-riuraus/1341347.html.
 
A la fotografia podeu veure al regidor de Cultura, Joan Pedrós, a l’esquerra. Al fons, l’alcalde de Jesús Pobre i la regidora de Cultura de Benissa, amfitriona d’eixa reunió. A la dreta, el tècnic de Cultura de Teulada, Jaume Buigues, entre altres.
 
FONTS: diari LAS PROVINCIAS (La Marina) i diari INFORMACIÓN (Marina Alta) 7-2-2013.

0 comentarios