Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA parla de...LA TROBALLA ROMANA A GATA, per les obres del gasoducte

LA PREMSA parla de...LA TROBALLA ROMANA A GATA, per les obres del gasoducte

Hui ha sigut notícia. Tots els diaris (Información, Levante i Las Provincias) publicaven la informació. S’ha trobat una muralla o una paret d’una casa romana per la zona de les Hortes i de la Rana, al tropeçar els obrers que posen el gasoducte.

Al diari INFORMACIÓN llegim: "Las obras del gasoducto comarcal se topan con una muralla romana en Gata". Al subtítol: "Los trabajos se han parado en ese punto, junto al límite con Xàbia, a la espera de un dictament de Patrimonio". Ací teniu l’enllaç a la important notícia: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2012/11/08/obras-gasoducto-comarcal-topan-muralla-romana-gata/1312921.html.

Pel que fa a LAS PROVINCIAS també porta la informació: "Las obras del gasoducto en Gata, sacan a la luz restos de una ciglina de época romana". Al subtítol: "La alcaldesa, Ana María Soler, recuerda que ya advirtieron de que por el trazado por donde va la tubería podría haber restos arqueológicos". Ací està l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20121108/marina/obras-gasoducto-gata-sacan-20121108.html.

A la fotografia, la alcaldessa i dos tècnics al lloc de la troballa aarqueològica. La fotografia l’han publicada els dos diaris.

FONTS: diaris "Información" i "Las Provincias", 8-11-2012.

0 comentarios