Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...? que a Gata es va produir un incendi i un accident d'auto a l'estiu de 1930

Dos notícies ocupen aquest espai hui. Per una banda un incendi que es va produir a una "casa deshabitada del Tosalet" que era propietat de Miguel Vives Villeira. Al pareixer va ser casual. En una hora es va apagar i les pèrdues es calculaven en 500 pessetes. Això va passar el primer dia de juny de 1930 i així ho publicaven dos diaris d'Alacant "El Luchador" i el "Diario de Alicante".

Per altra banda, am el títol de "Accidente de "auto" es va produir a juliol del mateix any un accident d'un autobús de viatgers de l'empresa "La Unión" al kilòmetre 168 de la carretera de Múrcia a València, prop de Gata. es va trencar una roda i va anar a estrellar-se contra un poste telegràfic, volcant. A consecuència de l'accident va resultar ferit el "chófer" Juan Pastor Monleón i alguns viatgers.

FONTS: Diario de Alicante, Any XVIII, Nº 5.869, del 2 de juny de 1930. El luchador: diario republicano Any XVIII, Nº 6.035, del mateix dia (incendi). "Diario de Alicante" Any XVIII, Nº 5.895 del 3 de juliol de 1930 (incendi) // http://prensahistorica.mcu.es.

0 comentarios