Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA de...la manifestació contra el tancament d'urgències nocturnes

LA PREMSA PARLA de...la manifestació contra el tancament d'urgències nocturnes

El mal temps va dificultar la manifestació que sols es va fer davant de l’església de La Xara. El motiu és ja massa conegut de tots. Contra el tancament de les urgències nocturnes a alguns centres de salut de la comarca, entre ells el nostre de Gata. I l’alcaldessa Ana María Soler i la regidora de Sanitat Dora Caselles estaven a la primera fila, junt amb els alcaldes dels pobles afectats.

La premsa es fa hui ressó de l’acte. El diari INFORMACIÓN publica: "Doscientos vecinos exigen que se reabran las urgencias y se rebelan contra el "chaparrón" de recortes". Al subtítol: "Ocho alcaldes, cinco de ellos del PP, participan en la manifestación contra la supresión de las guardias nocturnas de Pedreguer, Gata, Ondara y El Verger". Al peu de foto, que reproduïsc a la part superior de la composició, posa: "Concejales y alcaldes, durante la lectura del manifiesto". Us pose l’enllaç a la notícia: http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2012/09/29/doscientos-vecinos-exigen-reabran-urgencias-rebelan-chaparron-recortes/1299507.html.

El diari LAS PROVINCIAS (la Marina) publica també la mateixa notícia: "Vecinos y políticos desafían la lluvia para rechazar el cierre de urgencias". Al subtítol de l’article de Carlos López: "La manifestación prevista desde La Xara al hospital de Dénia se quedó en una concentración a las puertas de la iglesia". Baix de la foto de Tino Calvo, que també reproduïsc a la composició, posa: "Los alcaldes de la comarca de la Marina Alta y vecinos, ayer por la tarde, en la concentración ante la iglesia de La Xara.". Ací està l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120929/marina/vecinos-politicos-desafian-lluvia-20120929.html.

FONTS: fotos i texts, diaris "Información" i "Las Provincias".

0 comentarios