Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA parla de...SANITAT i el TRENET

Dos qüestions candents a la comarca, que ens afecten directament als gaters, són notícia dia si i dia també. El tancament de les urgències nocturnes, que al nostre Centre de Salut de Gata ja és, malauradament, una realitat des de finals d’agost i portem un mes sense solució, i la línia del TRAM Benidorm-Dénia del popularment dit "trenet".

La premsa parla hui dimecres també dels dos temes. El diari "Información d’Alacant publica sobre el tren: "El PSPV apela a la presión social para evitar recortes en el tren Denia-Benidorm". Al subtítol: "El secretario socialista de Infraestructuras advierte de que se podrían reducir las frecuencias de paso". L’article és de A.P.F. Ací teniu l’enllaç per si voleu llegir la notícia al complet: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2012/09/26/pspv-apela-presion-social-evitar-recortes-tren-denia-benidorm/1298071.html.

El mateix diari també tracta el tema de les urgències nocturnes i titula: "Sanidad descarta cerrar más urgencias hasta fijar un criterio para toda la Comunidad". Al subtítol: "Los alcaldes del PP no logran que la conselleria dé marcha atrás y recupere las guardias nocturnas suprimidas". També és la informació de A.P.F. L’enllaç a la notícia: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2012/09/26/sanidad-descarta-cerrar-urgencias-fijar-criterio-comunidad/1298073.html.

Per la seua part, el diari Las Provincias publica hui: "Los alcaldes, enfrentados por el cierre de las urgencias nocturnas" un article de C.L./R.D. Ací tenou l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120926/marina/alcaldes-enfrentados-cierre-urgencias-20120926.html.

FONTS: diaris Información d’Alacant i Las Provincias (la Marina), 26-9-2012.

0 comentarios