Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA de...Sanitat comarcal

Mesures dels pobles on han tancat les guàrdies nocturnes als Centres de Salut

La premsa regional (Información, Levante i Las Provincias) recull en les edicions de hui dissabte 22, l'inconformisme en el que es troben els pobles centrals, entre ells Gata, de la Marina Alta, per haver tancat les guàrdies nocturnes dels centres de salut.

Publiquen Información i Levante des de Pedreguer, amb un article de A.P.F.: "Pueblos afectados por el cierre de urgencias plantean llevar a pleito a la empresa sanitaria". Al subtítol: "Los alcaldes denuncian que Sanidad degrada como "ciudadanos de segunda" a los vecinos cuyos centros de salud han dejado de prestar guardias nocturnas". Ací teniu l'enllaç a la notícia: http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/09/22/pueblos-afectados-cierre-urgencias-plantean-llevar-pleito-empresa-sanitaria/937939.html.

També el diari Las Provincias, des de Pedreguer, diu: "Alcaldes afectados por el cierre de las urgencias nocturnas exigen la reapertura". Al subtítol: "Valoran de forma "negativa" la visita del director general de Asistencia Sanitaria e irán a la manifestación del 28 de septiembre". Ací està l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120922/marina/alcaldes-afectados-cierre-urgencias-20120922.html.

FONTS: diaris Información, Levante i Las Provincias, 22-9-2012.

0 comentarios