Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA de...la visita de Císcar i les declaracions sobre el tren

Els tres diaris regionals: Levante-EMV, Información i Las Provincias recullen hui a les seues fulles la informació que us avançava ahir al respecte del no-tancament de la línia 9 del TRAM que ens pertoca a nosaltres, ja que és la que va de Benidorm a Dénia. Es tracta de les paraules de Císcar a la seua visita a Teulada i les declaracions del vicepresident del Consell.

Levante-EMV i Información titulen: "Císcar asegura que no se cerrará la línea del tren entre Dénia y Benidorm". L’article de A.P.F. diu com a subtítol: "El vicepresidente del Consell dice que hay que invertir en ese enlace porque "es muy antiguo" y que "se hará el esfuerzo presupuestario que sea necesario". Ací teniu l’enllaç al diari digital d’Información: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2012/09/18/ciscar-asegura-cerrara-linea-tren-denia-benidorm/1295130.html.

Per la seua part, el diari LAS PROVINCIAS (La Marina) publica: "Císcar asegura que la línea 9 del Tram Benidorm-Dénia no se cerrará". L’article de A.Ortolá i R.G. diu de subtítol: "El vicepresidente del Consell admite en Teulada que «hay que invertir en esa infraestructura» porque necesita mejoras ya". Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120918/marina/ciscar-asegura-linea-tram-20120918.html.

FONTS: Información i Las Provincias, 18-9-2012.

0 comentarios