Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...del comunicat del Bloc, al respecte del tancament de les urgències nocturnes

LA PREMSA PARLA...del comunicat del Bloc, al respecte del tancament de les urgències nocturnes

Arrel del Comunitat de Premsa del Bloc-Compromís de Gata

El diari LAS PROVINCIAS (la Marina) de hui dimecres 29-8-2012 publica un article sobre el conegut tema per tots i que ens afecta a tots del tancament de les urgències nocturnes del Centre de Salut de Gata. "El Bloc de Gata critica los recortes que cierran las urgencias por la noche". Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120829/marina/bloc-gata-critica-recortes-20120829.html.

Joanvi Vallés, regidor del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Gata, m’ha passat aquest comunitat del què fa referència el diari i que textualment diu:

COMUNICAT DE PREMSA: EL BLOC DE GATA DENUNCIA UNA VEGADA MÉS LA FALTA DEL SERVEI D’URGÈNCIES AL CENTRE DE SALUT DE GATA 

EL BLOC VOL AGRAIR ALS VEINS EL QUE VINGUEN CADA DIVENDRES A LES CONCENTRACIONS AL CENTRE DE SALUT

Gata de Gorgos, 28 de setembre de 2012

Els veïns de Gata venen concentrant-se cada divendres a les 21.30h al Centre Salut a l’avinguda de les Sorts, omplint fulls de reclamacions per tal d’exigir el restabliment del servei d’urgències i l’assistència mèdica les 24 hores del dia.

El Grup Municipal del Bloc-Compromís de Gata, vol agrair a tots els veïns de Gata que venen assistint a les concentracions al Centre de Salut tots els divendres i agrair la seua assistència i animar-los a prosseguir amb la lluita pacífica cada divendres, conscients  que quan més siguem més possibilitats tindrem d’aconseguir que al vegada se’ns reconega el dret a la salut que tothom té. En declaracions del nostre regidor, Joanvi Vallés “estan liquidant un sistema de salut i benestar que va costar anys d’aconseguir” i que la “privatització de la sanitat ha sigut un negoci per a alguns, ja que si la sanitat és tant deficitària com diuen els del PP, perquè tant d’interès tenen les empreses privades en assumir el servei?”.

Des de Bloc-Compromís volem denunciar, una vegada més la irresponsabilitat de les retallades preses per Marina Salut i el Govern valencià del Partit Popular. Al igual que tornar a insistir que volem una Sanitat Pública, Gratuïta i de Qualitat.

A la fotografia, feta per Joanvi Vallés, vegueu uns moments de les manifestacions de cada divendres a les 21.30

FONTS: COMUNITAT DE PREMSA, BLOC-COMPROMÍS GATA i LAS PROVINCIAS, 29-8-2012.

0 comentarios