Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA parla de...l'escaldà (Jesús Pobre)

LA PREMSA parla de...l'escaldà (Jesús Pobre)

Continua sent notícia la festa de l’Escaldà de Jesús Pobre. Al facebook de l’Ajuntament de Dénia podeu visionar una sèrie de fotografies de la festa del diumenge, que va presenciar la presidenta de la Diputació i en la que va estar present també l’alcaldessa de Gata.

La premsa també ho publica hui. Encara el diari INFORMACIÓN a la pàgina de la Marina Alta publica hui dimarts: "Apoyo a la protección de "l’Escaldà de la Pansa". El breu article és de A.P.R. i torna a ser la mateixa fotografia d’ahir. Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2012/08/28/apoyo-proteccion-lescalda-pansa/1288494.html.

Per altra banda, la secció de la Marina de LAS PROVINCIAS de hui no deixa passar l’ocasió i publica: "Respaldo de la Diputación a "l’Escaldà" de Jesús Pobre". Al subtítol: "Luisa Pastor participa en este evento para demostyrar su apoyo a la iniciativa de convertir esta fiesta en Bien Cultural Inmaterial". L’article és de R. González i la redacció. La fotografia de Tino Calvo. Per a llegir l’article ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120828/marina/respaldo-diputacion-escalda-jesus-20120828.html.

A la fotografia, un moment de bocar de la caça al canyís el raïm, en presència de les autoritats.

FONT: Textos INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS, 28-8-2012. Foto: Tino Calvo.

0 comentarios