Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA JA...D'ART AL VENT

LA PREMSA PARLA JA...D'ART AL VENT

La premsa recull ja hui la informació que es donava ahir per part de l'Ajuntament, sobre l'exposició "Art al Vent (IX)". Els diaris Levante-EMV i Las Provincias ho publiquen.

Levante-EMV publica: "Gata acoge la muestra de arte textil más importante de España". Al subtítol: "Art al Vent" exhibe 120 obras de artistas de 24 países y recalará el próximo año en la ciudad holandesa de Kerkrade". Ací teniu l'enllaç de la notícia de A.P.F., que també publica una fotografia al peu: "las telas ya cuelgan de los balcones": http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/08/15/gata-acoge-muestra-arte-textil-importante-espana/928436.html.

Per la seua part, LAS PROVINCIAS (la Marina) també es fa ressó de la notícia: "Gata de Gorgos y "Art al Vent" quieren conquistar de la mano el mundo". Al subtítol: "La novena edición de la muestra empieza a tomar forma con 120 balcones decorados con el arte procedente de 24 naciones". L'article escrit per Carlos López també té una foto que mostra als regidors de Cultura i Turisme junt amb l'alcaldessa "ayer en Gata". Ací teniu l'enllaç a la notícia: http://www.lasprovincias.es/v/20120815/marina/gata-gorgos-vent-quieren-20120815.html.

FONTS: LEVANTE-EMV i LAS PROVINCIAS, 15-8-2012. La fotografia de Carlos López és la publicada a LAS PROVINCIAS.

0 comentarios