Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL MESTRE DE LA BANDA, JAUME A. SIGNES DIEGO, DIU ADÉU

EL MESTRE DE LA BANDA, JAUME A. SIGNES DIEGO, DIU ADÉU

Després de quatre anys, al concert de revetla es va acomiadar de tots

Els músics ja s’havien acomiadat del mestre d’una manera molt familiar i particular, en públic va ser la nit del concert de revetla. La presentadora Rosa Monfort va tindre paraules molt emotives després de quatre anys i va recordar l’origen del mestre, d’avi, pare i ell mateix músics. Jaume Antoni va agrair a la banda i al públic els quatre anys de servici a la banda de música Unió Musical. Per part de tota la família musical de la banda, el president Vicent Signes li va lliurar un obsequi de record de la "seua" banda. Encara ahir, dia del Santíssim Crist del Calvari, va dirigir a la processó la banda camí de l’ermita.

5 comentarios

gater 3 -

Els comentaristes podrien intentar enterar-se de les coses abans d'escriure, i així sabrien que el director no mana, sino que la banda toca lo que li manen els que la contraten. Si el cotracta el valencia cf tocaran el seu himne i si el cotracta el barça el d'ells. Enguany no van tocar el himne espanyol en la processó del corpus perque els contractants eren els pares dels xiquets, en canvi a altres processons l'ajuntament els paga (o els deu, no ho sé, pero és el contractant) i els ho ha manat explicitament.
Respecte a les campanes, sempre hi ha algún queferós, pero la majoria del poble s'alegra de sentir-les, com els cohets o la música. Eixos sorolls formen part del nostre ser, a diferència de l'estridència de les discomòvils al camp de futbol que no deixen dormir tants dissabtes i les aguantem. O tots moros o tots cristians. Si uns hem d'aguantar un soroll uns altres aguanten l'altre, i quan no hi haja cap soroll significarà o que ens hem quedadt sords o estarem dins d'una caixa de fusta al cementeri.

Gater 2 -

En els temps que corren no hi hauria que tocar res. Silencio total. Menos campanetes, que ausaes que mos han donat en la novena.

gater -

cada volta que ix i entra un sant a l'esglesia o a la ermita, deurien tocar l'himne de Gata!! que per a algo el tenim!!

MIGUEL ANGEL -

Al igual que el himno nacional podrian dejar de tocar el himno valenciano ya que en ningún sitio se toca pero parece que en gata todavia no se ha enterado de los cambios actuales a raiz de loque se tiene que tocoar y cuando se debe de tocar.

Gorga -

A vore si el nou director es llig el Reial Decret 1560/1997, de 10 d'octubre i deixa de tocar l'himne nacional quan ix i entra el Crist de l'església.