Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...les festes de Gata: Carrosses i Paelles

LA PREMSA PARLA DE...les festes de Gata: Carrosses i Paelles

El diari LAS PROVINCIAS (La Marina) publicava ahir en la seua edició de dimarts 31 de juliol una notícia festera de Gata: "Patricia Lara y Gisela Fuentes, reinas de Gata". A l'antetítol: "La localidad de la Marina Alta celebra hasta el 6 de agosto una serie de actos festivos presididos por sus dos máximas representantes"; "Las fiestas dedican la jornada de hoy a los más pequeños". En una galería de 37 fotos de Tino Calvo podeu també repassar l'espectacle multicolor de la cavalcada del diumenge. Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120731/marina/patricia-lara-gisela-fuentes-20120731.html.

Pel que fa a hui, es publica el primer dia d'agost una altra notícia al mateix diari: "Gata de Gorgos celebra el día de las tradiciones". A l'antetítol: "Las fiestas de la localidad de la Marina llegan a la celebración de las tradiciones tras el éxito de participación con las paellas"; "Más de mil personas se dan cita en la noche de las paellas". També podeu fer un repàs a la galeria de 17 fotos de Tino Calvo de la nit de paelles de dilluns. Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120801/marina/gata-gorgos-celebra-tradiciones-20120801.html.

Finalment, el diari Levante-EMV publica l'actuació del veterà grup de rock valencià aquesta nit a la plaça. "Bajoqueta Rock" tindrà com a acompanyants al grup local "Catximba".

FONTS: Textos LAS PROVINCIAS 31/7 i 1/8. Levante-EMV; Foto  de la Nit de Paelles de Tino Calvo.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Molt que m'alegre. Espere que parlara bé de Gata i de la Nit de Paelles.

JJ -

A twitter, el cuiner José Andrés va parlar de gata