Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...Creama / Centres de Salut / Bous al carrer / Farmàcies

La premsa, sobre tot Información d'Alacant i Las Provincias (La Marina) fan referència hui dimarts 24 de juliol, en les seues edicions, a molts aspectes que interessen als ciutadans gaters. A LAS PROVINCIAS es publica, al respecte de Creama: "Creama reduce a cuatro los despidos y mantendrá los servicios en los pueblos". Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120724/marina/creama-reduce-cuatro-despidos-20120724.html.

Sobre el tancament dels Centres de Salut, del qual a Gata els veïns no han fet cap manifestació ni s'han mogut i s'ha fet efectiu ja el tancament aquesta nit, a LAS PROVINCIAS es publica: "La Plataforma pide a Rosado que asuma sus responsabilidades". A l'antetítol: Bloc, PSPV, EU i ERPV se suman al colectivo y reclaman al conseller de sanidad que ordene que los centros de salud no se cierren". Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120724/marina/plataforma-pide-rosado-asuma-20120724.html.

Una notícia important per als pròxims dies de festes nostres i de "bous al carrer" és la que es publica hui a LAS PROVINCIAS: "El Consell consulta con expertos qué tasa de alcohol fijará para los festejos de bous al carrer". Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120724/comunitat/consell-consulta-expertos-tasa-20120724.html.

Finalment, cal ressenyar que les farmàcies de la província d'Alacant han desconvcat la vaga que hi havia prevista i per tant torna la normalitat a les mateixes. Així ho expresaven també les farmàcies gateres.

FONT: LAS PROVINCIAS, 24-7-2012.

0 comentarios