Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...que LA PLATAFORMA DE LA SANITAT DE LA MARINA ALTA DEMANA QUE NO ES TANQUEN LES URGÈNCIES DE GATA DE GORGOS I SIS POBLES MÉS

Hui publica el diari LAS PROVINCIAS l’article: "Piden que no se cierren las urgencias nocturnas". Al subtítol diu: "La Plataforma per la Defensa de la Sanitat insta a la movilización para que este servicio no desaparezca en centros de salud del interior". Són set els pobles que sonen com a perjudicats: Ondara, El Verger, GATA DE GORGOS, Pedreguer, Els Poblets, Beniarbeig i Benidoleig.

Precisament, el BLOC-Compromis de Gata va presentar anit al plenari ordinari de juliol una moció d’urgència amb este sentit. Va ser aprovada amb els vots a favor de Bloc i PSOE i amb l’abstenció del PP. L'abstenció del PP va ser justificada per l'alcaldessa perquè tenien pendent una reunió el seu grup i els responsables de Sanitat per tractar el tema.

Ací teniu l’enllaç de la notícia publicada a Las Provincias (La Marina): http://www.lasprovincias.es/v/20120711/marina/piden-cierren-urgencias-nocturnas-20120711.html.

FONT: LAS PROVINCIAS 11-7-2012.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Despues de que se anunciara el cierre de centros médicos, no habido ningún ayuntamineto,excepto el de pedreguer que se movilizara, cosa que me extraña muchisimo, porque si no se mueve la gente lo vamos a pagar muy caro ala hora de tener que trasladarnos a otros pueblos, era una medida que ya se cocia hacia tiempo y nadie lo ha remediado, aún estamos a tiempo de hacer algo, hay que movilizarse, si no queremos pasar hora eternas al Hospital marina salud.