Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de la visita del Secretari Autonòmic de Cultura i del 250 aniversari Crist-ermita

LA PREMSA PARLA...de la visita del Secretari Autonòmic de Cultura i del 250 aniversari Crist-ermita

( PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ )

El diari LAS PROVINCIAS de hui divendres dia 25 de maig publica dos articles que fan referència a l’actualitat política i commemorativa del poble.

A nivell polític, l’article de Carlos López titula: "Gata pide al Consell ayuda para Art al Vent y para señalizar les Coves Roges". La informació que us adelantava anit té una fotografia que porta al seu peu: "Rafael Ripoll firmó en el libro de honor, en presencia de Soler". Us pose l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120525/marina/gata-pide-consell-ayuda-20120525.html.

Pel que fa als actes commemoratius del 250 aniversari ermita-Crist, el mateix diari publica hui: "Gata se prepara para la representación del suceso de l’arbre blanc". A la fotografia, molt semblant a la que us pose, aquella del Gabinet de premsa de l’Ajuntament, i referent a l’eixida des de l’ermita de la "Ruta de les tres ermites", diu al seu peu: "Un grupo de gente que ha participado en la iniciativa de la ruta de las ermitas". Ací teniu l’enllaç de la notícia: http://www.lasprovincias.es/v/20120525/marina/gata-prepara-para-representacion-20120525.html.

FONT: diari LAS PROVINCIAS, 25-5-2012.

0 comentarios